Bestellen  Aanmelden Nieuwsbrief

Wat de Pot schaft

Wij bieden iedere maandag tot en met vrijdag de mogelijkheid een heerlijke en verantwoorde maaltijd bij ons te bestellen. Elke week is er een verrassend weekmenu. Op vrijdag leveren wij een extra gerecht als "weekendpot".

We hanteren geen minimum bestelling. Iedere dag bezorgen wij tussen 15.00 en 18.00uur alle maaltijden gratis thuis in de gemeente Stichtse Vecht! Niet thuis? Dan hangen wij de bestelling in een speciale koeltas aan de deur. We factureren eens per drie weken per mail.

Omdat wij het belangrijk vind dat De Pot gezond is en voldoende voedingstoffen bevat zullen wij dit jaar in samenwerking met voedingsdeskundige Manon Ernst alle recepturen van de Pot onder de loep gaan nemen. In de loop der jaren zijn de geadviseerde verhoudingen binnen de hoofdmaaltijd gewijzigd, belangrijkste verandering: meer groente en minder vlees. Ook daarin gaan wij mee met als uitgangspunt de Medium maaltijd. Deze zal voortaan onnder meer 200 gram groenten en 100 gram vlees/vis/vleesvervanger bevatten. De small en large zal verhoudingsgewijs meeveranderen.

Week 4 (21 t/m 25 januari)

Weeksoep: Verse tomatensoep (met balletjes)

Maandag 21januari

Pasta ovenschotel met kip
Kleine pasta met kip, tomaten, geitenkaas en rozemarijn onder een knapperig dakje van ciabatta en mozzarella.

Dinsdag 22 januari

Krieltjes met goulashsaus
Rosevalkrieltjes met gehakt, paprika, Chinese kool en tomaat.

Woensdag 23 januari

Wokschotel
Geroerbakte kip met prei, pinda’s en kokos. Geleverd met zilvervliesrijst.

Donderdag 24 januari

StimpStamp (kan vegetarisch worden geleverd)
Stamppot van knolselderij en andijvie. Met jus en een rundergehaktbal.

Vrijdag 25 januari

Viscurry met kokos
Romige curry van witvis met tomaat, kerrie en basmatirijst en boontjes.

Weekendpot

Marokkaanse groentenstoof (vegetarisch)
Stoof van aubergine en courgette met dadels en kikkererwten. Geleverd met parelcouscous.

Prijzen (inclusief BTW): Small (kind) € 6,40, Medium € 9,20 en Large € 10,80. Halve liter soep € 5,15, hele liter soep € 9,25 Levering in de gemeente Stichtse Vecht.

Geef je bestelling uiterlijk 12.00 uur op de dag van gewenste levering aan ons door via watdepotschaft@bourgondie.com. Vermeld hierbij de gewenste dag, het aantal personen, het afleveradres en je telefoonnummer.

Bestellen  Aanmelden Nieuwsbrief